Αθλητικά

Δίων Κυπαρισσίας – Καλαμάτα 80 71-61 “Σπουδαία νίκη και μόνος δεύτερος ο Δίωνας”

Μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής πέτυχε ο Δίωνας Κυπαρισσίας απέναντι στην Καλαμάτα 80 με 71-61. Η ομάδα της Τριφυλία βρισκόταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και από την τρίτη περίοδο κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος.

Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Αντώνη Κούτρη βρίσκεται μόνο δεύτερο στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Καλαμάτα B.C., αποδεικνύοντας πως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής πίσω από τους πρωτοπόρους και με συνεχή βελτίωση της απόδοσής της.

Γιιανακόπουλος και Λαμπίρης “τράβηξαν το κουπί” στο σκοράρισμα για τους νικητές ενώ για την Καλαμάτα 80 ξεχώρισε ο Κοντόπουλος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ρίζος και Παναγιωτακόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 33-29, 54-44, 71-61

Δίων Κυπαρισσίας (Κούτρης): Κατσαργύρης 1, Γιαννόπουλος 5, Κλεφτάκης Φαν. 6(1), Λαμπίρης 17(2), Λαμπρόπουλος 2, Γιαννόπουλος, Κουτίβας 11(1), Κλεφτάκης Δ., Κυριακόπουλος 11, Γιαννακόπουλος 18(2)

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Πέτρου 11, Μουργής 9(1), Γεωργουλάκος 4, Αλεξανδρόπουλος 7, Μουντζουρούλιας 5, Παναγιωτόπουλος, Κοντόπουλος 18(3), Καραμπάτσος 6, Νικολόπουλος 1, Σαρρής

sportplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button