Κόσμος

Δείτε 5 παράξενες εικόνες που υπάρχουν στο Google Earth

Δείτε την «Ματωμένη λίμνη» στο Ιράκ

Το Google Earth είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σου δώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή την δυνατότητα να δεις που βρίσκεσαι ή να πάρεις πληροφορίες για το που θες να πας.

Ωστόσο μερικές φορές μπορεί να το χρησιμοποιήσεις απλά για να δεις εικόνες από απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, αντικρίζοντας κάποια πολύ περίεργα πράγματα:

 

#1 Παράξενη διάταξη γραμμών, Έρημος Γκόμπι, Κίνα

Η πιο συνηθισμένη εξήγηση είναι πως πρόκειται στην πραγματικότητα για μια συστοιχία κεραιών Γιάγκι, η οποία χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση του καιρού και την ατμοσφαιρική έρευνα.

#2 Πεντάλφα στη νότια όχθη της Τίμπολ, Καζακστάν

Μπορεί να φαντάζεστε την ύπαρξη μαγισσών και τελετών, αλλά σύμφωνα με την Έμμα Ουσμάνοβα: «Πρόκειται για το περίγραμμα ενός πάρκου που έχει γίνει με τη μορφή αστεριού». Τα αστέρια ήταν αρκετά δημοφιλή σύμβολα κατά τη διάρκεια της σοβιετικής εποχής και οι δρόμοι στο πάρκο δημιουργούν πραγματικά το σχήμα των αστεριών.

#3 Το πλοίο Τζάσιμ ήταν κάποτε το μεγαλύτερο ορατό ναυάγιο στο Google Earth

Λόγω του ότι τελικά βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών του Σουδάν το Δεκέμβριο του 2003, το ναυάγιο δεν είναι πλέον ορατό στο Google Earth.

#4 Παράξενα σημάδια στη Μέσα Χουερφανίτα, Νέο Μεξικό

Αυτά τα σύμβολα δημιουργήθηκαν από Σαηεντολόγους και σύμφωνα με τους ίδιους, δείχνουν ένα «σημείο επιστροφής». Έτσι, τα πιστά μέλη τους μπορούν να βρουν τα έργα του ιδρυτή αν ταξιδέψουν εκεί στο μέλλον από άλλα μέρη του σύμπαντος.

#5 «Ματωμένη λίμνη», Ιράκ

Η λίμνη βρίσκεται στην πόλη Σαντ του Ιράκ και παρατηρήθηκε πρώτη φορά το 2007. Από τότε, υπάρχουν πολλές θεωρίες και μια από αυτές αφορά τα σφαγεία της περιοχής και την πιθανότητα να ρίχνουν στο νερό το αίμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη εξήγηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button