Πελοπόννησος

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις και στην Πελοπόννησο – Αναλυτικά η προκήρυξη

Mέχρι τις 15 Ιουλίου η προθεσμία για τις αιτήσεις

Προκήρυξη για συνολικά 664 προσλήψεις σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, με στόχο την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων. Αρκετές από τις θέσεις αφορούν στην Κρήτη.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 664 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρίας, σε όλη την επικράτεια.

Σημειώνεται ότι στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 245 θέσεις, στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης 105 θέσεις και στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 314.

«Στόχος της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες», τονίζει ο Διαχειριστής.

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ (245) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΠΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ.

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΤΕ (105) θέσεις. Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΕ, ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ ΤΕ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕ. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (314) θέσεις.

Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕ, ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕ, ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕ, ΡΑΔΙΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΔΕ, ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΕ, ΟΔΗΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕ.

Η εν λόγω Προκήρυξη αφορά σε απλό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, καθώς και σε προσωπικό ΔΕ που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 και λήγει την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, ώρα 14:00.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε (ΕΔΩ)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button