ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Δενδροφύτευση για… κλάματα στους Γαργαλιάνους [φωτορεπορτάζ]

 

2


Όταν το «Let’s do it Greece» καταλήγει σε … αποτυχία…

Με την παρουσία της δημοτικής αρχής Τριφυλίας, καθώς και ορισμένων μελών συλλόγων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2017 η δενδροφύτευση στα πλαίσια του Let’s do it Greece στο παλαιό λατομείο των Γαργαλιάνων, στο δρόμο προς τη Λεύκη.



Μάλιστα στο ρεπορτάζ τότε σημειώναμε τα εξής:

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Let’s do it Greece αλλά και της αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος, ο Δήμος Τριφυλίας με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων διοργάνωσαν δενδροφύτευση στο χώρο του παλιού λατομείου σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου στις 09:00 το πρωί. Η δεντροφύτευση έγινε με την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Δ/νσης Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας. Στη δράση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ανδρέας Ματθιουδάκης. Για την πραγματοποίηση της δενδροφύτευσης σημαντική ήταν και η βοήθεια του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ματθιουδάκη αν και είχαν προσκαλεστεί τα σχολεία της περιοχής και διάφοροι φορείς τελικά δεν παραβρέθηκαν με την συμμετοχή να μην κρίνεται ικανοποιητική!


Ωστόσο η προσπάθεια φαίνεται να κατέληξε σε αποτυχία, μιας και τα περισσότερα δέντρα κυρίως πεύκα, ξεράθηκαν λόγω της έλλειψης περιποίησης (πότισμα).

Δείτε εικόνες:

3

4

5

6

7

8

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button