Πολιτική

Δεν «σπάει» η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας – Σύσκεψη για τη ρύπανση στον Μπουρνιά

Δεν δείχνει να «σπάει» η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, από την προσπάθεια του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, να παύσει τον ουσιαστικό ρόλο του θεσμικού αξιώματός της, αφαιρώντας τις αρμοδιότητες που της είχε εκχωρήσει. Ενώ λοιπόν ο Πέτρος Τατούλης ανέλαβε ο ίδιος τη διοίκηση της αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας, η Ελένη Αλειφέρη κάλεσε σήμερα στελέχη των Υπηρεσιών και έκαναν σύσκεψη για τη ρύπανση στον Μπουρνιά της Καλαμάτας…

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε δελτίο Τύπου της αντιπεριφέρειας Μεσσηνίας, «σήμερα Παρασκευή 30-3-2018 και ώρα 10:30 π.μ. στο γραφείο της Αντιπερειφερειάρχη Μεσσηνίας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για το συντονισμό και εποπτεία των Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλες της εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας), για την εκτίμηση των μέχρι τώρα ενεργειών και συλλεχθέντων στοιχείων σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων ρύπανσης στην περιοχή Μπουρνιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button