ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Δεν φτάνει που τα «έσπασαν» στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων… παραλίγο να ζητήσουν και τα ρέστα!

217


Η συνέχεια του χθεσινοβραδινού περιστατικού στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων δόθηκε στο Α.Τ. της πόλης σήμερα το πρωί όπου και υπεβλήθη μήνυση (μετά από υπόδειξη της 6ης ΥΠΕ) από τον προϊστάμενο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων κ. Α. Τζωρτζίνη. Ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους, στα πλαίσια του αυτοφώρου έδωσε το παρών στο Α.Τ., ενώ ο δεύτερος βρισκόταν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με κατάγματα στην πλάτη.

Στην ερώτηση που έγινε από τον προϊστάμενο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων εάν είναι διατεθειμένος ο Βούλγαρος να πληρώσει για την φθορά που έγινε μετά την χθεσινοβραδινή συμπλοκή, αρχικά απάντησε «ναι», ωστόσο λίγες ώρες αργότερα όχι μόνο άλλαξε γνώμη, όπως μας καταγγέλλει ο γιατρός, αλλά του είπε χαρακτηριστικά με περίσσιο θράσος: «Άντε ρε.. εσύ έχεις λεφτά, εσύ βγάζεις εσύ να τα πληρώσεις»!

Να σημειωθεί πως ο νοσηλευτής που βρισκόταν εκείνη την ώρα βάρδια στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων «τα είδε όλα», καθώς στην προσπάθειά του να ξεχωρίσει του δύο Βούλγαρους, οι οποίοι βρισκόντουσαν δίπλα σε μεγάλη μπουκάλα οξυγόνου, έγινε και αυτός δέκτης του μένους των δύο εμπλεκομένων.

Γεγονός είναι πως οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να είχαν καταναλώσει αρκετά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν την συμπλοκή με αποτέλεσμα να είναι εκτός ελέγχου αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά η οποία βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button