Τοπικά Νέα

ΔΕΥΑΤ: Όρισμός επιτροπής για την παραλαβή της σύμβασης για την «Παροχή Υπηρεσιών συμβούλου για την αναμόρφωση κόστους του υπό κατασκευή Βιολογικού Γαργαλιάνων».

Στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας ορίστηκε επιτροπή για την παραλαβή της σύμβασης για την « Αξιολόγηση των υπό κατασκευή εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού Δ.Ε. Γαργαλιάνων».

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια του Γενικού Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. κα Ψιλογαλάνη Παναγιώτα στην εισήγησή της ανέφερε: «Σας παρακαλώ όπως ορίσουμε τριμελής επιτροπή για την παραλαβή της σύμβασης για την «Παροχή Υπηρεσιών συμβούλου για την αναμόρφωση κόστους του υπό κατασκευή Βιολογικού Δ.Ε. Γαργαλιάνων».

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας, αφού άκουσαν την παραπάνω εισήγηση έλαβαν υπόψη τους όλα τα σχετικά με την υπόθεση έγγραφα τον 1069/80, τον ν. 4412/2016 όπως ισχύει, και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισαν κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος της κ. Παπαδοπούλου η οποία ανέφερε σε έγγραφη απάντηση ότι δεν εγκρίνει το έκτακτο συμβούλιο, σημειώνοντας ότι ο προϋπολογισμός μπαίνει και σε τακτικό, ενώ για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν εισηγήσεις, να οριστεί η εξής επιτροπή για την παραλαβή της σύμβασης για την «Αξιολόγηση των υπό κατασκευή εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού Δ.Ε. Γαργαλιάνων».

1. Χρηστίδης Δημήτριος

2. Ζουμπούλη Μαρία

3. Γκούτης Φώτιος

Αναπληρωτές:

1. Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος

2. Μανωλόπουλος Θεόδωρος

3. Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button