Τοπικά Νέα

Για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία

Η έλλειψη απαρτίας ακύρωσε την «δια περιφοράς» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας την περασμένη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, αφού δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των δημοτικών συμβούλων για να συνεδριάσει το Σώμα, (τουλάχιστον τα 2/3).

Έτσι, μετά την 23η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία δεν είχε απαρτία, ούτε η 24η Τακτική Συνεδρίαση είχε απαρτία και βγήκε πρόσκληση για την 25η Τακτική Συνεδρίαση με ακριβώς τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Η μειοψηφία με την στάση της στέλνει -για δεύτερη συνεχή φορά- ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στη Δημοτική Αρχή για την εφαρμογή της απρόσωπης μεθόδου των δια περιφοράς συνεδριάσεων, η οποία στην ουσία βάζει σε «καραντίνα» τον πολιτικό διάλογο για θέματα που απασχολούν το Δήμο. Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή εμφανίζεται ενοχλημένη από τη στάση αυτή, καθώς με αυτό τον τρόπο η όλη διαδικασία «σύρεται» σε αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, προσκαλεί και πάλι τους Δημοτικούς Συμβούλους σε νέα επαναληπτική -δια περιφοράς- συνεδρίαση, την ερχόμενη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται:

Σχετικά Άρθρα

3 thoughts on “Για δεύτερη συνεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας δεν επετεύχθη η απαιτούμενη απαρτία”

  1. Γιατί δεν περπατάει τα θέματα ο κύριος Δήμαρχος; Αυτός δεν έλεγε συνέχεια ΕΓΩ και ΕΓΩ;Ας τα κάνει μόνος του.

  2. Ο κος Πρόεδρος προσκαλεί και ταυτόχρονα προκαλεί.Επιμένει στις δια περιφορας συνεδριάσεις.Γιατί άραγε; Κάνει επίδειξη δυνάμεως; Δεν βλέπει; Δεν ακούει; Είναι η ώρα να αναλογισθεί ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν λόγο και ρόλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.