Τοπικά Νέα

Δημοπράτηση της ανάπλασης προαύλιου χώρου στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος στους Χριστιάνους

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Λαμπρόπουλου, με τηλεδιάσκεψη, την Παρασκευή (26-11-2021), στις 10:30 το πρωί, με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη, 9 από τα οποία αφορούν στην Π.Ε. Μεσσηνίας,

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η εγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «Ανάπλαση προαύλιου χώρου στον Ιερό Ναό Αγ. Σωτήρος (Μεταμορφώσεώς) Τ.Κ. Χριστιάνων Δήμου Τριφυλίας», προϋπολογισμού 625.000

Τα υπόλοιπα από τα θέματα της Μεσσηνίας, που αφορούν έργα προϋπολογισμού 3.370.000 €, είναι τα εξής:

  • 1.Έγκριση της διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης από Χ.Θ. 24+000 έως όρια Π.Ε. Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 1.850.000€, σύμφωνα με την παρ. 2γ του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016.
    2.Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση κατολισθήσεων στην 82η Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης από Χ.Θ. 24+000 έως όρια Π.Ε. Μεσσηνίας».
    3.Τον ορισμό της Προϊσταμένης Αρχής και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας για τη δημοπράτηση.
    4.Τη συγκρότηση της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
    5. Έγκριση του πίνακα προσκαλούμενων εργοληπτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στη διαπραγμάτευση
    Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
  • Έγκριση 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου του έργου «Βελτίωση – συντήρηση τεχνικών έργων αποκατάσταση κατολισθήσεων στο εθνικό & επαρχιακό δίκτυο ΠΕ Μεσσηνίας», προϋπολογισμού κατά τη μελέτη 300.000 € (με ΦΠΑ 24%).
    Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
  • Έγκριση 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για τη συνέχιση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου του έργου «Αποπεράτωση και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου της Ι.Μ. Αγίου Νικήτα στον Σελλά Τριφυλίας», προϋπολογισμού κατά τη μελέτη 245.000 € (με ΦΠΑ 24%).
    Διεύθυνση Τεχνικών Έργων
  • Έγκριση πρακτικού του διαγωνισμού προμήθειας: «Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 350.300€
    Διεύθυνση Τεχνικών Έργων

Ακόμη η Οικονομική Επιτροπή θα εγκρίνει τον ορισμό δικηγόρων για την δικαστική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε 4 δικαστικές υποθέσεις.

  • Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button