Τοπικά Νέα

Δημοπρασία για ολοκλήρωση του Σουληνάρι – Κορυφάσιο έως τον κόμβο Ρωμανού

Με δημοπρασία υλοποίησης νέου έργου προγραμματίζει το υπουργείο Υποδομών να αντιμετωπίσει τις εκκρεμότητες και τα προβλήματα από το έργο βελτίωσης του δρόμου Σουληνάρι – Κορυφάσιο.
Στο έργο αυτό θα περιληφθεί και η ολοκλήρωση της βελτίωσης της συνέχισης του δρόμου από το Κορυφάσιο έως του Λαδά, τον κόμβο Ρωμανού.
Για το λόγο αυτό την Τετάρτη βρέθηκε στην περιοχή υπηρεσιακό κλιμάκιο του υπουργείου, αποτελούμενο από τον διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Κατασκευών Δημήτρη Αναγνόπουλο και τους μηχανικούς Μάριο Παπαθεοδώρου και Χρήστο Παπαργυρόπουλο. Τα μέλη του κλιμακίου συζήτησαν με τους κατοίκους των παρακείμενων χωριών, άκουσαν τα αιτήματά τους και κατέγραψαν τις εκκρεμότητες και τα προβλήματα που άφησε το έργο βελτίωσης.
Στόχος του υπουργείου είναι να συνταχθεί μελέτη που θα περιλαμβάνει όλα αυτά τα ζητήματα και να δημοπρατηθεί το έργο αντιμετώπισης και ολοκλήρωσης μέχρι του Λαδά. Γ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Μυστήριο πράγμα !!
    Πως έγινε και μεγάλωσε ξαφνικά ο δρόμος κατα 2 χιλιόμετρα απο οτι αρχικά είχαμε υπολογίσει ένας θεός ξέρει..
    Τέλος πάντων ..θα κάνουμε μια νεα μελέτη κλπ και στο τέλος θα τον φτιάξουμε ..!!
    Παιδια κοιτάξτε τουλάχιστον να φτιάξετε κυκλικό κόμβο οταν φτάσετε στου Λαδα αλλοιώς πρέπει να προκήρυχθει νεα δημοπρασία κσι ποιος ξέρει ποτε θα τελειώσουμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button