Τοπικά ΝέαΧώρα

Δημοπρατείται το έργο που αφορά την αποκατάσταση ζημιών της οδού Χώρα – Μεταξάδα

Τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους για τη διακήρυξη του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση ζημιών της οδού Χώρα – Μεταξάδα» ενέκρινε με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Το έργο θα δημοπρατηθεί στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα Τρίτη και στις 10.00 το πρωί έχει ορισθεί η λήξη υποβολής των προσφορών. Το έργο θα δημοπρατηθεί με ανοιχτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό επιλογής αναδόχου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 571 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 88.709,68 ευρώ (προ ΦΠΑ). Μετά την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 6 μηνών.
Οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν και έχουν κριθεί απαραίτητες για την αποκατάσταση των ζημιών είναι:
-Τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα σε μήκος 1 χλμ. της οδοποιίας, όπου έχουν γίνει ζημιές και είναι επικίνδυνη η οδική κυκλοφορία, με χρήση ασφαλτικής συγκολλητικής επάλειψης, ισοπεδωτικής στρώσης κυκλοφορίας και τελικής στρώσης
-Καθαρισμός και μόρφωση τάφρων και επένδυση αυτών με σκυρόδεμα για να αποφευχθούν νέες καταστροφές από την ορμή των ομβρίων υδάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button