Εκπαίδευση

Διαγραφές και συμπληρωματικές έγγραφες νήπιων στην Τριφυλία

Η Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, Μαγδαληνή Καμπύλη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Φορέα, σύμφωνα με τον υπ΄ αριθ. 41087 πρότυπο κανονισμό λειτουργίας, ΦΕΚ 4249/05-12-2017, πρότεινε τη διαγραφή νηπίων αφού στο διάστημα από Σεπτέμβριο έως σήμερα τα νήπια που πρόκειται να διαγραφούν δεν έχουν φοιτήσει και, την συμπληρωματική εγγραφή νηπίων, όπως προβλέπεται στον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας για το Σχολ.έτους 2019-2020,ως εξής:

Δ.Π.Σ Κυπαρισσίας 6 διαγραφές 5 Εγγραφές
Δ.Π.Σ Γαργαλιάνων 0 διαγραφές 3 Εγγραφές
Δ.Π.Σ Φιλιατρών 1 διαγραφή 6 Εγγραφές

Η πρόεδρος ενημέρωσε το συμβούλιο πως ο Φορέας δέχθηκε επίσης 5 αιτήσεις για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κοπανακίου,που έχουν ως εξής: 3 αιτήσεις νηπίων που δεν έχουν συμπληρώσει το όριο εγγραφής ηλικίας για τον Παιδικό Σταθμό, 1 αίτηση παιδιού αλλοδαπών γονέων χωρίς τα έγγραφα που απαιτούνται για νόμιμη παραμονή στη χώρα και 1 αίτηση που πληροί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής.

Τέλος, πρότεινε στο Δ.Π.Σ Κοπανακίου την εγγραφή ενός (1) νηπίου και η επανεξέταση των υπολοίπων αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button