Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διαγωνισμός για τις συνδέσεις δικτύου ύδρευσης στα Φιλιατρά

Στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Τριφυλίας εγκρίθηκε η Διακήρυξη Ανοικτής Διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) για την επιλογή του αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, εκτιμώμενης αξίας 249.499,04 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24% ).

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα από τη ΣΑΕ-055 στην οποία είναι ενταγμένο το έργο με αρ. 2001ΣΕ05500002. Επιχορήγηση ΟΤΑ για αντιμετώπιση του φαινομένου της Λειψυδρίας μετά από αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας η οποία είναι και ο Φορέας Υλοποίησης.

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες στο νέο δίκτυο ύδρευσης Φιλιατρών οι οποίες περιλαμβάνουν εργασίες μεταφοράς των υδρομέτρων από τα παλιά στα νέα φρεάτια απομόνωση των παλιών παροχών και σύνδεση της ιδιωτικής παροχής με το υδρόμετρο, αποκατάσταση στην πρότερη κατάσταση των πεζοδρομίων, επίσης θα κατασκευαστούν όπου απαιτείται νέες παροχές που θα περιλαμβάνουν και ενιαίο φρεάτιο με χυτοσίδηρο κάλυμμα.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 12 Ιουλίου2019,ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 12 Ιουλίου 2019,ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button