Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διαγωνισμός για τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών

Ο Δήμος Τριφυλίας προκηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ». Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 360.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 290.322,58€ ΦΠΑ: 116.516,13 €).

Αντικείμενο του έργου είναι ο ηλεκτροφωτισμός του Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών και η εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών πανέλων επί εδάφους, συνολικής ισχύος έως 20kWp, με το σύστημα του εικονικού ενεργειακού συμψηφισμού, καθώς και κάθε άλλη εργασία που θα κριθεί αναγκαία για την πλήρη και ορθή κατασκευή του, όπως αυτές οι εργασίες αναφέρονται στον προϋπολογισμό της υπ’ αρ. 66/2018 μελέτης και σύμφωνα με τις οδηγίες της επιβλέπουσας υπηρεσίας.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε επτά (7) μήνες. Η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 10/03/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 12/03/2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 (ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button