Δήμος Καλαμάτας

Διαδικτυακή ημερίδα του Δήμου Καλαμάτας για την πανδημία

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση με θέμα «Πανδημία: Νεότερα Δεδομένα και Στέλεχος Όμικρον», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 20.00, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας.

Στο webinar εισηγητές θα είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Παρασκευής με θέμα «Σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα: Μεταλλάξεις του κορωνοϊού και στέλεχος όμικρον» και ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων, Διευθυντής Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λοιμωξιολογία», Δ’ Παθολογική Κλινική Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, President European Shock Society, Chairman European Sepsis Alliance, Ευάγγελος Γιαμαρέλλος – Μπουρμπούλης με θέμα «Παθοφυσιολογία και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στελέχους όμικρον – Νεότερες θεραπευτικές επιλογές νόσου Covid-19».

Το συντονισμό θα έχει ο επικ. Καθηγητή Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button