ΑγροτικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Διαμαρτυρία αγροτών στα Φιλιατρά – Χωρίς νερό οι κρατικές γεωτρήσεις… λόγω ΔΕΗ!

 

geotrisi_neroy


Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των αγροτών οι οποίοι εξυπηρετούνται από τις κρατικές γεωτρήσεις στα Φιλιατρά, καθώς σε ορισμένες από αυτές έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα οι καλλιέργειες να μην ποτίζονται, με ό,τι συνεπάγεται από αυτό.

Μάλιστα, με επιστολή  τους στο filiatranet γνωστοποιούν το γεγονός πως εδώ και 15 περίπου μέρες, σε κάποιες από τις κρατικές γεωτρήσεις είναι κομμένο το ρεύμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ποτίσουν οι αγρότες που τις χρησιμοποιούν. Στην επιστολή τους κάνουν λόγο για ζημιές σε καλλιέργειες, αφού η παροχή νερού από γειτονικές ιδιωτικές γεωτρήσεις δεν επαρκεί, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες σε αυτούς που δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είναι συνεπείς να μένουν και αυτοί χωρίς νερό.

Τέλος, καυτηριάζουν το γεγονός πως η ΔΕΗ εν μέσω καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες  κόβει εκβιαστικά το ρεύμα, μη υπολογίζοντας τους συνεπείς καταναλωτές, ζητώντας άμεση λύση του προβλήματος. Την επιστολή υπογράφουν οι παραγωγοί που εξυπηρετούνται από τις κρατικές γεωτρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button