Δήμος Οιχαλίας

Διεξαγωγή έρευνας-διαβούλευσης στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Οιχαλίας.

Ο Δήμος Οιχαλίας ακολουθώντας την εθνική προσπάθεια προώθησης “καθαρών” μορφών ενέργειας στις μετακινήσεις και τον περιορισμό των εκπομπών, προχωρά στην διαμόρφωση στρατηγικής για την αποτελεσματική τοποθέτηση υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Ο Δήμος επιθυμώντας να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,
πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα προκειμένου να διερευνήσει τις απόψεις και προτιμήσεις των κατοίκων, φορέων και επισκεπτών του Δήμου μας
σχετικά με την ηλεκτροκίνηση αλλά και να διαβουλευτεί για τα σενάρια χωροθέτησης των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούνσημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για να βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό του στα παρακάτω πεδία:
• καλύτερη χωροθέτηση των σταθμών στην περιοχή του Δήμου
• διασφάλιση της βιωσιμότητας των προτεινόμενων λύσεων
• διαμόρφωση κινήτρων προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων
Για τον σκοπό αυτό, απευθυνόμαστε στους κατοίκους, τους φορείς και τους επισκέπτες του Δήμου μας και βασιζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή στον σχεδιασμό με την συμπλήρωση της συγκεκριμένης ερευνάς.
Μπορείτε να βρείτε την έρευνα στον σύνδεσμο:

https://forms.office.com/r/ugpuFQgCMV

Ενημερωτικό έντυπο για φορείς και πολίτες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button