Αθλητικά

Διοικητικό συμβούλιο αύριο στην Εράνη

Μετά το τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε με επιτυχία η Εράνη, το βάρος πέφτει στην ανδρική ομάδα.

Ετσι αύριο Παρασκευή στις 7 μ.μ στο γήπεδο των Φιλιατρών θα γίνει διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, στην οποία η διοίκηση θα κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν. Θυμίζουμε ότι η θητεία του σχήματος με επικεφαλής τον Γιώργο Λυμπερόπουλο είναι διετής και έτσι δεν θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι εκλογές.

Ενδέχεται όμως να προστεθούν νέα μέλη. Μετά τη γ.σ. θα τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και το πρώτο θέμα που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή. Ο Κώστας Λυμπερόπουλος έκανε φέτος πολύ καλή δουλειά και υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση και διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας.

Οι άνθρωποι της Εράνης θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Παρελθόν ο Δημητρακόπουλος

Η Εράνη αναμένεται λοιπόν να έχει και τη νέα σεζόν νεανικό πρόσωπο στην Α’ τοπική, αλλά θα γίνουν και 2-3 μεταγραφές έμπειρων παικτών, μετά και την αποχώρηση του Αυγερινού Δημητρακόπουλου. Ο ικανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Πάτρα για οικογενειακούς λόγους και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Πάτραι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button