Αθλητικά

Διπλή πρωτιά του Αίαντα σε Κ14 & Κ12 στο Τουρνουά ακαδημιών Εράνης Φιλιατρών

Πολλά χαμόγελα και μεγάλη ευχαρίστηση στους μικρούς ποδοσφαιριστές χάρισε η συμμετοχή τους σε ένα ακόμα τουρνουά που έγινε με επιτυχία στα Φιλιατρά.

Το τουρνουά Ακαδημιών της Εράνης Φιλιατρών κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων που μετά από ένα διήμερο γεμάτο ποδοσφαιρική δράση ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Ο Βασίλης Κίτσος, αντιπρόεδρος της διοίκησης, φανερά ικανοποιημένος από την εφετινή διοργάνωση που έγινε σύμφωνα με τα υγιεινά πρωτόκολλα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού, δήλωσε αποκλειστικά στο Best-tv.gr: «Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε πριν τρία χρόνια από την Ακαδημία της Εράνης με την υποστήριξη της διοίκησης και των προπονητών και ειδικά του Κώστα Λυμπερόπουλου, και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, Σωτήρη Λυμπερόπουλου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς συμμετείχαν ομάδες και εκτός νομού και με συμμετοχή της ΑΕΚ FC.

Τα δυο τελευταία χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός και θα διεξάγεται κάθε χρόνο , σε όλο αυτό υπάρχει η υποστήριξη των επαγγελματιών της πόλης καθώς και η στήριξη του δήμου Τριφυλίας, φέτος λόγω Covid 19 η συμμετοχή ήταν περιορισμένη και συμμετείχαν ομάδες εντός του νομού.

Ευελπιστώ ότι του χρόνου θα διεξαχθεί κανονικά με πολλές συμμετοχές.

Ευχαριστούμε τις ομάδες που συμμετείχαν και ευχόμαστε στα παιδιά και στους προπονητές τους καλό καλοκαίρι.»

Νικητές στην κατηγορία Κ-14 αναδείχθηκαν οι παίδες του Αίαντα, κέρδισε με 5-0 την Εράνη, και η Καλαμάτα που κέρδισε το ματς κόντρα στον Πάμισο 5-4 στα πέναλτι, μετά το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Στην κατηγορία Κ12 νικητές ήταν και πάλι οι μικροί αθλητές του Αίαντα που κέρδισαν στον τελικό την Εράνη με 4-3 που κατετάγη στην 2η θέση.

ΕΡΑΝΗ – ΑΙΑΝΤΑΣ Κ 12

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις δυο κατηγορίες:

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button