Πολιτική

Διπλό βανδαλισμό στο εκλογικό του περίπτερο στην Καλαμάτα καταγγέλλει το ΜέΡΑ25

Δύο φορές έχει βανδαλιστεί από αγνώστους το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, τονίζει σε καταγγελία του ο πολιτικός σχηματισμός, που υπογραμμίζει ότι οι τραμπουκισμοί αυτοί δεν πρόκειται να τον κάνουν να σιγήσει από την κριτική του για τους ολιγάρχες της χώρας…

Πιο συγκεκριμένα το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη ανακοίνωσε: “Σοβαρές φθορές στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη στην Καλαμάτα, προκάλεσε -όχι μια αλλά δυο φορές – ομάδα αγνώστων, μετά τις εκλογές της 21ης Μάη.

Την πρώτη φορά οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν την μεθεπομένη της εκλογικής αναμέτρησης, την περασμένη Τρίτη ενώ η δεύτερη την Πέμπτη 25η Μάη.

Οι βανδαλισμοί που έχουν σημειωθεί στα εκλογικά περίπτερα του ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη ανά την επικράτεια τόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και τώρα, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μάη,  επιβεβαιώνουν την έκταση της όχλησης και τον εκνευρισμό που προκαλεί η φωνή της ανυπότακτης αριστεράς.

Είναι θλιβερό και γελοίο αντάμα να θεωρούν οι υποκινητές αυτών των τραμπουκισμών ότι θα σιγήσει η δράση και η φωνή μας. Το ΜέΡΑ 25-Συμμαχία για τη Ρήξη δεν φοβήθηκε να αναμετρηθεί με τους ολιγάρχες αυτής της χώρας.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση του ρόλου μας, θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα. Οι δυνάμεις μας ανασυντάσσονται τόσο εκλογικά όσο και οργανωτικά και απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς ψηφοφόρους: Είναι στο χέρι σου να είναι αυτή η φωνή στη Βουλή. Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button