Αθλητικά

Διχασμένη η Super League για το πλάνο των 12 ομάδων

Η Super League διχάστηκε για το πλάνο των 12 για το ’19-’20 αλλά τελικώς δεν θέλει να δεσμευτεί έναντι του Υφυπουργού για τον συγκεκριμένο αριθμό. Ποιό το πλάνο για την φετινή χρονιά…

Στη Λίγκα επήλθε διχασμός και διαφωνίες για το πλάνο της αναδιάρθρωσης. Οκτώ ομάδες τάχθηκαν υπέρ των 12 για το 2019-2020 και άλλες οκτώ εναντίον.

Ο λόγος για ΑΕΚ, Άρη, Αστέρα, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ και Ξάνθη που δέχονται τον αριθμό των 12 για του χρόνου. Οι άλλες ομάδες στις οποίες είναι και οι Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ είναι αρνητικές. Τελικώς στην Λίγκα για να μην επικρατήσει περαιτέρω διχασμός συμφώνησαν να μην δεσμευτούν για τις 12 εδώ και τώρα και να το δουν μες στην χρονιά.

Ως προς το φετινό πλάνο αυτό που προτάθηκε ήταν 16 ομάδες με 2 + 2. Δηλαδή 2 να πέφτουν απευθείας και 2 με την διαδικασία μπαράζ (σ.σ. ο 13ος  και 14ος με τον 1ο και τον 2ο της Football League, με έπαθλο δύο θέσεις στην Super League). Κάτι που βέβαια μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα δεχθεί η Football League. Σχετικά λοιπόν με το σχέδιο για του χρόνου υπάρχει ο αριθμός 14 για την Λίγκα που όμως μπορεί να διαφοροποιηθεί μέσα στην σεζόν.

Πλέον γίνεται μία συνολική προσπάθεια να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες προκειμένου να αρχίσει το πρωτάθλημα στην ώρα του.  Από την πλευρά του Υφυπουργείου πάντως έβγαινε μια ενόχληση – δυσφορία για τα σημερινά πεπραγμένα στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button