Κόσμος

Δολοφονήθηκε τελικά το ζευγάρι των δισεκατομμυριούχων στον Καναδά

Χρειάστηκε να περάσουν έξι εβδομάδες από την ημέρα που βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλή τους οι δισεκατομμυριούχοι Μπάρι και Χάνι Σέρμαν για να προχωρήσει η αστυνομία σε επίσημες ανακοινώσεις. Είχε προηγηθεί το συμπέρασμα ιδιωτικών ερευνητών ότι πρόκειται για δολοφονικό χτύπημα με πολλούς δράστες.

Στις 15 Δεκεμβρίου είχαν βρεθεί τα άψυχα σώματα των Σέρμαν, στην έπαυλη αξίας 7 εκατ. δολαρίων στην οποία διέμεναν, από μεσίτη. Είχαν εντοπιστεί στραγγαλισμένοι και δεμένοι σε κιγκλίδωμα. Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές εκτιμούν, όπως αναφέρει το iefimerida.gr ότι το ζευγάρι είχε δολοφονηθεί δύο ημέρες νωρίτερα, καθώς η γυναίκα φορούσε τα ίδια ρούχα με τη 13η Δεκεμβρίου, την τελευταία ημέρα που την είχαν δει δημόσια. Επίσης, εκτιμούν ότι η Χάνι Σέρμαν έδωσε μάχη με τον ή τους δολοφόνους της.

Ο θάνατος των Σέρμαν, που έβγαλαν δισεκατομμύρια στη φαρμακευτική βιομηχανία, είχε προκαλέσει στοκ στον Καναδά. Το Forbes είχε εκτιμήσει την περιουσία τους σε 3,2 δισ. δολάρια και έδιναν μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button