Τοπικά Νέα

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος υγείας για γυναίκες στο Σιδηρόκαστρο [εικόνες]

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ Η ”ΕΣΤΙΑ” στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, διοργάνωσε σήμερα Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΔΩΡΕΑΝ, 2 ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ (Ca15.3 και Ca125) που αφορούν τον μαστό και το γυναικείο γεννητικό σύστημα.

Σε συνεργασία με το ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ “ANALYSIS” ,Αμβροσίου Φραντζή 19 στην Κυπαρισσία, της Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη.

Η συμμετοχή των γυναικών ήταν μεγάλη. Ομάδα εργασίας από το Εργαστήριο της ιατρού Αλεξάνδρας Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη η Γεωργία Κοντοβά βοηθός μικροβιολόγου και η Κίτσου Ιωάννα ,νοσηλεύτρια υπό την εποπτεία της Εργαστηριακής ιατρού Μικροβιολόγου- Βιοπαθολόγου κ. Δήμητρας Μπακόλα, μέλους των Εργαστηρίων ”ANALYSIS” και του κ.Παπαηλιού Αδαμάντιου Γενικού Ιατρού. Αξίζουν έπαινοι στον σύλλογο γυναικών Σιδηροκάστρου η ”ΕΣΤΙΑ” γιατί τέτοιες δραστηριότητες Προληπτικής Ιατρικής ευαισθητοποιούν τον πληθυσμό και είναι υπέρ της ΥΓΕΙΑΣ του.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button