ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Δ. Κωνσταντόπουλος: “Κύριε Δήμαρχε σας έχουν μείνει μερικοί μήνες ως Δημοτικός άρχοντας κάντε κάτι στην πόλη μας”

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Διονύσιος Κωνσταντόπουλος, εκφράζει τα παράπονά του προς τη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει 3 χρόνια πριν για την ανάπλαση του προαύλιου χώρου στο 2ο δημοτικό Γαργαλιάνων, ζητώντας το δήμαρχο να πράξει το αυτονόητο.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

Προς  Δήμο Τριφυλίας:

Κύριε Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχε ,κ Πρόεδρε της τοπικής κοινότητας Γαργαλιάνων σας θυμίζω πριν 1 χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 παραβρεθήκατε στον αγιασμό του 2ου  Δημοτικού σχολείου Γαργαλιάνων και κοιτώντας τα αθώα μάτια των παιδιών υποσχεθήκατε ότι του χρόνου στον αγιασμό θα έχουν ένα σωστό κτήριο και ένα προαύλιο που αρμόζει σε Δημοτικό Σχολείο.

Έπειτα από 1 χρονο βρεθήκατε ξανά στον ίδιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γαργαλιάνων στις11/9/2018 και αναρωτιέμαι σαν γονέας παιδιού που πηγαίνει στο 2ο  Δημοτικό τι τους είπατε κοιτώντας στα μάτια αυτά τα παιδιά που περίμεναν ένα κτήριο διαφορετικό και ένα όμορφο προαύλιο.

Για αυτό ως πολίτης Γαργαλιάνων και ως άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη από αυτά τα αθώα παιδιά. Κύριε Δήμαρχε σας έχουν μείνει μερικοί μήνες ως Δημοτικός άρχοντας κάντε κάτι στην πόλη μας έστω και την τελευταία στιγμή να σας θυμόμαστε ως Δήμαρχο της τελευταίας ώρας των έργων.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Κατσίβελα αν δεν το έχεις καταλάβει να στο κάνω λιανά με λίγα λόγια για να το καταλάβεις. Με αυτά που διαβάζω, δεν τον έκανες χωριό τον δήμο σου, αλλά σπηλιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button