Τοπικά Νέα

Δ. Πύλου – Νέστορος: Ικανοποίηση Καρβέλα από την συνάντηση με τον αναπληρωτή υπ. Εσωτερικών Στ. Πέτσα

Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος για τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπ. Εσωτερικών Στ. Πέτσα

Το σύνολο των ζητημάτων που αφορούν τους δήμους της χώρας συνολικά και ειδικότερα και την Πελοπόννησο, συζητήθηκαν προχθές το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο Τρίπολης, σε σύσκεψη δημάρχων της Περιφέρειας, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στ. Πέτσα.
Στην προπαρασκευαστική συνάντηση με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μετείχαν ακόμα οι γ.γ. του υπουργείου Μιχ. Σταυριανουδάκης και Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μαν. Γραφάκος.
Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σχετικά με τη συνάντηση αυτή κάνει σαφές πως τα μηνύματα είναι αισιόδοξα. Συγκεκριμένα: σχετικά με το έργο του δρόμου Σουληνάρι – Κορυφάσιο – προϋπολογισμού 3,8 εκ., αυτό προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Στο Μιναγιώτικο Φράγμα, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάθεσης. Σχετικά με το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και μέσα στους 2 πρώτους μήνες του νέου έτους θα έχουν στηθεί τα εργοτάξια.
Προχωρούν επίσης η ανακατασκευή του Μουσείου Χώρας ενώ είναι στη διαδικασία της έγκρισης η δημοπράτηση του έργου στήριξης των μαλακών πρανών στο Κάστρο Κορώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button