Τοπικά Νέα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Δέκα θέματα στην αυριανή συνεδρίαση [λίστα]

Η λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του με αριθ. πρωτ.5120/11-05-2023 πρακτικού Αξιολόγησης οικονομικών προσφορών τραπεζών προς τον Δήμο Τριφυλίας για την τήρηση των χρηματικών διαθεσίμων και των παρεχομένων Τραπεζικών Υπηρεσιών θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας αύριο Παρασκευή 26 του μηνός.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Έγκριση δαπάνης για την συνδρομή του Δήμου Τριφυλίας στην Μεσσηνιακή Αμφικτυονία.

  2. Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου των Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών.

  3. Χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστων-Δημοτικών χώρων για την διοργάνωση της 7ης Λευκής Νύχτας Κυπαρισσίας.

  4. Έγκριση της αριθ.8/2023 ΑΔΣ του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας με ΘΕΜΑ: «Παραγραφή υποχρεώσεων παρελθόντων ετών»

  5. Έγκριση χορήγησης 4ης Παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών(καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του με Α.Μ 44/2018.

  6. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας, για την υλοποίηση της πράξης: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΛΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ».

  7. Χορήγηση 2ης παράτασης εργασιών που αφορά την πράξη με τίτλο: «Ανάπλαση Παραλιακής Μαραθόπολης» ΑΜ.5/2021

  8. Έγκριση της αριθ,10/2023 ΑΔΣ της Σχ. Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Ψήφιση Απολογισμού έτους 2022»

  9. Έγκριση της αριθ.17/2023 ΑΔΣ της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ με θέμα: «Τροποποίηση Π-σμού 1η και έγκριση πρωτογενούς αιτήματος δαπάνης εξόφλησης τέλους χρήσης τηλεοπτικών λήψεων εντός αρχαιολογικού χώρου με την παρεμβολή προσώπων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button