Τοπικά Νέα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Ο Παν. Τσαφαράς για προμήθεια του δήμου με αδρανή υλικά [βίντεο]

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικό σύμβουλος Παναγιώτης Τσαφαράς αναφέρθηκε στην καθυστέρηση ασφαλτόστρωσης της οδού Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά ενώ αναφορά έκανε και στην αγροτική οδοποιία, λέγοντας ότι δυόμιση μήνες πριν από την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου δεν έχει γίνει κάτι και ότι είναι δύσκολο να προλάβει ο Δήμος να κάνει κάτι.

Με αφορμή την αγροτική οδοποιία ο κ. Τσαφαράς αναφέρθηκε σε προμήθεια του δήμου με αδρανή υλικά ύψους 37.000 ευρώ, που έγινε στα μέσα Ιουλίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο δήμος θα μπορούσε με τα ίδια χρήματα να πάρει μεγαλύτερη ποσότητα.
Δείτε το βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο Δήμο Τριφυλίας; Αν είναι δυνατόν. Αυτοί εκλέχτηκαν με σημαία τη νομιμότητα και διαφάνεια. Γιατί δεν τα προμηθεύτηκαν από λατομείο; Εξυπηρετεί μήπως κάτι η προμήθεια αυτή; Θα το ελέγξει κάποιος;

  2. Οποιος ξαναμιλήσει ο δήμαρχος θα του βάλει πιπέρι στο στόμα.Κανενας δεν θα μιλάει όταν θα απουσιάζει Μόνο ο Μπάμπης θα είναι γενικός κουμανταδορος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button