Πολιτική

Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων στα εσωτερικά της πλειοψηφίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ανακοινώνοντας την Παρασκευή από την Καλαμάτα, ότι από Δευτέρα αναλαμβάνει αυτός διοικητικά την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στην ουσία παύει την Ελένη Αλειφέρη, αφαιρώντας της τις αρμοδιότητες που της έχει παραχωρήσει. Ιδιαίτερα δε βαριά ήταν η δήλωση του κ Τατούλη «ότι όποιος παραβιάζει τις αρχές, μολύνει το δημόσιο βίο».

Θα μπορούσε κάλλιστα να εκληφθεί ως κίνηση πίεσης, ώστε από μόνη της να αποφασίσει να παραιτηθεί από την θέση που κατέχει. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Αλειφέρη δεν είναι έτοιμη να δεχτεί αυτή την πίεση και δεν είχε εκφράσει καμία πρόθεση παραίτησης.

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι και η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει προγραμματισθεί για το απόγευμα της Δευτέρας, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν και η κα Αλειφέρη, αλλά και ο παρατηθείς Περικλής Μαντάς, ως ανεξάρτητος σύμβουλος πλέον.

Τέλος, την Τρίτη, η κα Αλειφέρη έχει κληθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για να δώσει εξηγήσεις επειδή δεν ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την υπόθεση του κοριού πριν καταφύγει στις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button