Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων

Αγαπητοί φίλοι και γονείς
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων σας ενημερώνουμε ότι αρχίζουν οι νέες εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα για την καλλιτεχνική περίοδο 2020 – 2021.
Στη Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής,. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές από 8 ετών και άνω ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.
Διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα της μπάντας: Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο – Κλαρινέτο – Σαξόφωνο. Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα – Τρομπόνι – Κόρνο – Βαρύτονο – Τούμπα. Κρουστά: Ταμπούρο – Γκράν κάσα & πιατίνια.
Για την διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των τμημάτων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid – 19, όπως αυτά θα διαμορφωθούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία. Η προσέλευση στο χώρο των εγγραφών της Φιλαρμονικής θα γίνεται με μάσκα και ανά 2 άτομα.
Οι εγγραφές και η ενημέρωση των μαθητών της Φιλαρμονικής θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα 21/9/2020 στο κτήριο της Φιλαρμονικής, στο Γήπεδο Γαργαλιάνων 19:00– 21:00 από τον αρχιμουσικό μας κ. Σωτήρη Αλεξόπουλο και στο τηλέφωνο: 2763023170. Ελάτε να μάθουμε και να παίξουμε Μουσική.
Καλή σχολική χρονιά .

Exit mobile version