Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εγγραφές στο Σχολείο Μουσικής και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, σχετικά με τις εγγραφές για το νέο σχολικό έτος, ανακοινώνεται:

Στα παιδιά και στους γονείς τους που ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά, ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και χαρές!

 

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε κάτω από ειδικές συνθήκες. Η πανδημία του COVID-19 μας επιβάλει νέους τρόπους συμπεριφοράς. Με τη σκέψη «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» ο Σύλλογος Φιλοπροόδων είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους μαθητές του τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. Για άλλη μια χρονιά προσκαλούμε τα παιδιά και τους μεγάλους να φοιτήσουν στα τμήματα της μουσικής και του ελληνικού παραδοσιακού χορού.  Για να αποφύγουμε άσκοπες επαφές και μετακινήσεις οι εγγραφές φέτος μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά, όπως  γράφουμε παρακάτω:

 

Εγγραφές  στο  Σχολείο  Μουσικής  θα γίνονται στο Βορρέειο ή και τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες, από την Τρίτη 15/9/2020 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ.  Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Φωτεινέα στα τηλέφωνα 2761301091 και 6948466838. Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 15/9/2020.  Στο  Σχολείο  Μουσικής  μπορούν  εγγραφούν  μαθητές  από  την  Δ΄ Δημοτικού.

 

Εγγραφές στα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων θα γίνονται τηλεφωνικά τις εργάσιμες ημέρες από την Τρίτη 15/9/2020 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. ή το πρώτο Σαββατοκύριακο έναρξης των μαθημάτων. Τα μαθήματα για τα παιδιά θα ξεκινήσουν το Σάββατο 19/9/2020 από τις 3.00 μμ ως τις 7.00 μμ και για τους ενήλικες την Κυριακή 20/9/2020 από τις 6.00 μμ ως τις 9.30 μμ . στις Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την κ. Παντελάκη Βιβή στο τηλέφωνο 6972297936.

 

Σας περιμένουμε σε ένα καινούργιο ταξίδι στη μουσική και την παράδοση…

Θα είναι τιμή μας για άλλη μια χρονιά να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας!

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

 

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

 

ΚΩΤΣΑΚΗ ΜΑΡΘΑ

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button