Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΦιλιατρά

Εγγραφές στο Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών για χορό και μουσική

Εγγραφές στα χορευτικά τμήματα και στο σχολείο μουσικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Σε δελτίο τύπου του συλλόγου σημειώνονται τα εξής:

Στα παιδιά που ξεκίνησαν τη νέα σχολική χρονιά και στους γονείς τους, ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και χαρές. Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων είναι έτοιμος να τα υποδεχτεί στο Σχολείο Μουσικής και στα Χορευτικά του τμήματα για ένα καινούργιο ταξίδι στη μουσική και την παράδοση..

Οι  εγγραφές  στο  Σχολείο  Μουσικής  θα γίνονται καθημερινά στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες, από τη Δευτέρα 16/9/2019 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. Στο  Σχολείο  Μουσικής  μπορούν  εγγραφούν  μαθητές  από  την  Δ΄ Δημοτικού.  Τα  μαθήματα  γίνονται  καθημερινά  σε  όποιες  ημέρες   και  ώρες  επιλέξει  ο  μαθητής  ανάλογα  με  το  πρόγραμμά  του. Η διδασκαλία της μουσικής γίνεται από τον αρχιμουσικό Παναγιώτη Φωτεινέα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο 2761301091.

Οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα παιδιών και ενηλίκων θα γίνονται καθημερινά στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο τις εργάσιμες ημέρες από τη Δευτέρα 16/9/2019 ως την Παρασκευή 27/9/2019 τις ώρες 6:00 ως 8:00 μ.μ. Εγγραφές μπορούν ακόμα να γίνουν και το πρώτο Σαββατοκύριακο των μαθημάτων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29/9/2019 και θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή. Δάσκαλος χορού είναι ο κ. Άρης Θεοδωρόπουλος. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Παντελάκη Βιβή, τηλέφωνο 6972297936.

 

Θα είναι τιμή μας για άλλη μια χρονιά να μας εμπιστευτείτε τα παιδιά σας!

 

ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΤΟ  Δ.Σ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button