ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η κυκλοφοριακή μελέτη της Κυπαρισσίας

 

1


Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή μελέτη της Κυπαρισσίας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου.

Την Παρασκευή 5 Μαϊου μπήκε η τελευταία υπογραφή για την έγκριση της κυκλοφοριακή μελέτης της Κυπαρισσίας από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου. Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή της μελέτης αποτελεί κοινό αίτημα όλων των φορέων της Κυπαρισσίας καθώς έχουν γίνει πολλές ερωτήσεις στο ο Δ.Σ. Τριφυλίας για το θέμα.

Οι δύο μελέτες έχουν πληρωθεί από την εποχή του Δήμου Κυπαρισσίας, έχουν επικαιροποιηθεί από το Δήμο Τριφυλίας, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν μετά τις τροποποιήσεις στο σύνολό τους καθώς πρόθεση της Δημοτικής αρχής ήταν να τελειώσει οριστικά το θέμα της εφαρμογής.

Η κυκλοφοριακή μελέτη φέρνει αρκετές αλλαγές με πολλές μονοδρομήσεις και διατήρηση της διπλής κυκλοφορίας μόνο σε κάποια κεντρικά σημεία, ενώ σε κάποιους δρόμους αλλάζει και η σημερινή φορά κυκλοφορίας. Παρεμβάσεις θα γίνουν και στην Ανω Πόλη, που αποτελεί πόλο έλξης και το κυκλοφοριακό έχει αναδειχθεί σε μείζον ζήτημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button