Τοπικά Νέα

Εγκρίθηκε η προγραμματική για τον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Χριστιάνους

Το σχέδιο προγραμματικής για το προϋπολογισμού 625.000 € έργο ανάπλασης του προαύλειου χώρου στο ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Χριστιάνους ενέκρινε η διοίκηση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, το οποίο συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Η προγραμματική σύμβαση θα είναι μεταξύ του Ταμείου Ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Επίσης το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης ενέκρινε πίστωση 700.000 € προς την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας για παροχή τεχνικής βοήθειας, όσον αφορά σε θέματα μελετών.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 14-9-21 ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΖΥΜΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕ, ΕΓΙΝΕ ΖΥΜΗ. ΜΕ ΤΟ “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ” ΘΑ ΠΑΗ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!

    ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button