Τοπικά Νέα

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2020 του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας»

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του κ. Κατσούλα), ο προϋπολογισμός οικ. έτους 2020, ύψους 709.988,29€ του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας», καθώς και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας», όπως συντάχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, επικυρώθηκε το Πρακτικό ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Σκυροδέματος για επισκευή και συντήρηση οδών», σύμφωνα με το οποίο φέρεται ως προσωρινός ανάδοχος της προμήθειας «Προμήθεια Σκυροδέματος για επισκευή και συντήρηση οδών», η εταιρεία «ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.», με συνολική τιμή προσφοράς 89.704,08€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Τέλος, εγκρίθηκε ομόφωνα το Πρακτικό Ι του επαναληπτικού συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Θραυστών Υλικών Λατομείου», σύμφωνα με το οποίο συμμετείχαν δύο εταιρείες και ως προσωρινός ανάδοχος της Προμήθειας «Προμήθεια Θραυστών Υλικών Λατομείου» φέρεται η εταιρεία «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Α.Β.Ε.Ε.», με συνολική τιμή προσφοράς 36.722,50€ (ΜΗ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button