ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εθελοντές δύτες καθάρισαν το λιμάνι της Μαραθόπολης

Η 5η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ώς Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, έτσι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης σε συνεργασία με τα δύο καταδυτικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, το Aqua Divers Club και το Ionian Dive Center, καθάρισαν χθες το απόγευμα το βυθό του λιμανιού της Μαραθόπολης.

Σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης αναφέρει τα εξής: “Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που ανταποκρίθηκαν χθες στο κάλεσμά μας και βοήθησαν στην καθαριότητα του λιμανιού. Ειδικές ευχαριστίες στα δύο καταδυτικά κέντρα της περιοχής μας. Ionian Dive Center και Aqua Divers Club, που με τους δύτες τους έβγαλαν μέσα από το βυθό κάμποσα σκουπίδια!
Τα συναισθήματα χθες δεν σας κρύβουμε ότι ήταν ανάμικτα. Από τη μία απογοήτευση, θλίψη και θυμός συνειδητοποιώντας, βάσει των απορριμμάτων που συλλέγαμε, ότι τα περισσότερα προέρχονται από τους ίδιους τους αλιείς, επαγγελματίες κι ερασιτέχνες.
Από την άλλη όμως, νιώσαμε μια μεγάλη ικανοποίηση, χαρά κι ελπίδα καθώς στο κάλεσμά μας στάθηκαν δίπλα μας τόσο ο νυν πρόεδρος του χωριού, όσο κι ο νεοεκλεγείς. Με δική τους πρωτοβουλία ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε ώστε το απότέλεσμα να είναι καλύτερο.
Είναι αυτό που τόσο καιρό επιμένουμε μέσα από τον Σύλλογό μας. Μόνο με συνέργειες και συνεργασίες μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Λίγο ο καθένας μας να συμβάλλει, το αποτέλεσμα γιγαντώνεται. Σας καλούμε όλους να είστε δίπλα μας και να συνεργαζόμαστε. Φορείς, εθελοντές, ιδιώτες κι επαγγελματίες… Το όφελος θα είναι πολλαπλό και συνολικό”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button