Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας το Δεκέμβριο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «το αίμα είναι ένα από τα αγαθά που μόνο ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να παράξει και γι’ αυτό είναι μοναδικό. Αυτός που το δίνει έχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό του, ενώ παράλληλα μπορεί να σώσει ζωές χωρίς κανένα κόστος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, είναι αγάπη στη ζωή».

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος, σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, προτίθεται να διοργανώσει  εθελοντική αιμοδοσία το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Γι’ αυτό καλεί τα μέλη του να βοηθήσουν αυτή την κοινωνική δράση και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι υπάλληλοι που θέλουν να προσφέρουν αίμα, μπορούν να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία στο e-mail: depounti@pe-messinias.gr, ή στο τηλέφωνο 2721361530, έως 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί η Μονάδα Αιμοδοσίας για τον αριθμό των εθελοντών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button