Κόσμος

Εικόνες – φρίκη: Αντρες με στρατιωτικές στολές χτυπούν και σκοτώνουν γυμνή γυναίκα

Άνθρωποι ντυμένοι με στρατιωτικές στολές καταγράφονται σε ένα σκληρό βίντεο να χτυπούν και να σκοτώνουν μια γυμνή γυναίκα στη Μοζαμβίκη, με τις αρχές να υπόσχονται να διεξάγουν έρευνα για τις απίστευτες εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το υπουργείο Άμυνας καταδίκασε όσα καταγράφονται στο βίντεο, χαρακτηρίζοντάς τα «φρικτά», και υποσχέθηκε να διερευνήσει την αυθεντικότητά τους. Τα όσα εκτυλίσσονται έχουν καταδικάσει και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το δύο λεπτών βίντεο της δολοφονίας δημοσίευσαν αρκετές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων τη Δευτέρα, σύμφωνα με το BBC. Σε αυτό, μια ομάδα αντρών με στρατιωτικές στολές περικυκλώνουν μια γυναίκα, ένας τη χτυπά στο κεφάλι και στο σώμα με ένα ξύλο, προτού άλλοι την πυροβολήσουν. Ακούγονται να λένε στα πορτογαλικά «σκοτώστε την στην άκρη του δρόμου», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Οι άντρες ακούγονται επίσης στο βίντεο να φωνάζουν «είσαι από την «al-Shabab», αναφερόμενοι στη τζιχαντιστική ομάδα που μάχεται κατά της κυβέρνησης από το 2017, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button