Αθλητικά

Εισήγηση ΕΠΟ για “σέντρα” στην Γ’ Εθνική

Εισήγηση για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι.

Παρά τις αντιδράσεις των σωματείων, οι οποίες εκφράζονται μεμονομένα ανά σύλλογο αλλά και συντονισμένα, όπως έκαναν οι ομάδες του 9ου ομίλου, η ΕΕ σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπήκε στην ουσία ούτε σε λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή, παρά μόνο έγινε η εισήγηση από ένα μέλος για σέντρα στις 28 Μαρτίου, σε λιγότερο δηλαδή από πέντε εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΕ της ΕΠΟ σκέφτεται να μην υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις (πρόστιμα, αφαιρέσεις βαθμών) για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που δεν συνεχίσουν το πρωτάθλημα παρά μόνο ο υποβιβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για το σημαντικό θέμα της κάλυψης των τεστ κορονοϊού, η Ομοσπονδία φέρεται να είναι σε επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button