ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

«Για 5η χρονιά στα μονοπάτια της ελιάς»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, αφιερωμένη στο λάδι, που θα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο πάρκο της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου και το Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικώμ Γαργαλιάνων.

 “Η καινοτομία και η αειφορία του ελαιοκομικού τομέα ως πρακτικές μέσα από τις δραστηριότητες της ΦΙΛΑΙΟΣ” ήταν το θέμα της ομιλίας που έγινε από τον Γιώργο Ζακυνθινός (Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής).

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό γεύτηκε λαδοκεράσματα από το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσα μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Ασημάκης Ντεμερούκας, καθώς και εκπρόσωποι ελαιοκομικών φορέων της περιοχής.

Σήμερα, Κυριακή στις 10 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί γλέντι στην κεντρική πλατεία με το σχήμα “Ήχος του Νότου”.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button