ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία στο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων [εικόνες]

2


Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβίου στο Γυμνάσιο Γαργαλιάνων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.


Κάθε άνθρωπος είναι φτιαγμένος -από τη φύση του- να κοιτά ψηλά, να οραματίζεται και να προσπαθεί ν’ αγγίξει το όνειρο του. Για να το πετύχει, όμως, χρειάζεται φτερά που θα τον βοηθήσουν να φτάσει γρηγορότερα και ευκολότερα. Τα φτερά είναι οι ικανότητες του καθενός. Κάποιοι, όμως, έχουν μικρότερα φτερά και νιώθουν διαφορετικοί. Παρ’ όλ’ αυτά, μπορούν κι εκείνοι ν’ ανέβουν ψηλά – απλώς χρειάζονται δίπλα τους κάποιους για να τους μάθουν τον τρόπο ν’ ανοίγουν τα φτερά τους και να πετούν όλο και πιο ψηλά.»

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με αναπηρία  πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Γαργαλάνων με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και των κ. Τσαγκάρη Ι. και  Παπαχριστοφίλου Β. δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά της πόλης μας για την ανταπόκρισή τους  στο κάλεσμά μας να ζωγραφίσουν  σχετικά με το θέμα και να στείλουν το δικό τους μήνυμα για έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ευχαριστούμε επίσης τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Αδρακτά ο οποίος με μεγάλη προθυμία παραχώρησε συνέντευξη στους μαθητές του Γ2 Τσέκερη Θανάση, Τσούτση Αθηνά και Ψύμαρνο Γιώργο σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην πόλη τα Α.με.Α.

Άννα Τσαγκάρη

1

3

4

5

6

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button