ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Εκπαιδευτική δράση πρώτων βοηθειών στην Κυπαρισσία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» σε συνεργασία με το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης – εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, διοργανώνουν εκπαιδευτική δράση πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022, στην Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία και ώρες, 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ θα επιδείξουν στους συμμετέχοντες όλες τις δεξιότητες πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ, καθώς και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ΑΕΑ. Οι εκπαιδευόμενοι με τη σειρά τους θα ασκηθούν σε προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής:
– με inbox μήνυμα στην σελίδα του Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» στο facebook όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.
– με email στην διεύθυνση eskyparissias@gmail.com με θέμα ΚΑΡΠΑ, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.
– στα τηλέφωνα 6970 015 033, 6947 322 767,6948 046 040.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Δευτέρα 27/06.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button