Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ;αύριο από το ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, με θέμα την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, καθώς και τις πρώτες βοήθειες.

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook τονίζεται:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ενημερώνει όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρων παρακολούθησής της εκπαιδευτικής δράσης του ΕΚΑΒ πως η εκπαίδευση στα Φιλιατρά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουάριου 2020 στο αμφιθέατρο του Λυκείου Φιλιατρών με ώρα έναρξης 10πρωί.

Ώρα προσέλευσης 9.30 π.μ.

Στην διάρκεια της εκπαιδεύσης οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ θα παρουσιάσουν την Καρδιοαναπνευστικη Αναζωογόνηση με προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 5 ώρες με μικρά διαλείμματα. Οι εκπαίδευση των συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί με την πρακτική άσκηση σε προπλάσματα και την χρήση εκπαιδευτικών Α.Ε.Α (Αυτομάτων Εξωτερικών Απινιδωτών)
Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης του προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button