Κόσμος

Εκπληκτική αλλαγή για το «πιο παχύ παιδί του κόσμου» – Έχασε 108 κιλά (Photos)

Φωτογραφίες έδειξαν ότι ένα αγόρι κάποτε γνωστό ως “το πιο παχύ παιδί του κόσμου” έχασε 108 κιλά μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Οι φωτογραφίες του Arya Permana δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο από τον Ade Rai, έναν μποντιμπίλντερ και personal trainer του 14χρονου, που προέρχεται από την Ινδονησία.

Ο Ade δημοσίευσε επίσης βίντεο από τον Arya τη στιγμή που τον γνώρισε για πρώτη φορά – το 2016 όταν ζύγιζε 190 κιλά και ήταν 10 ετών – και τώρα, ζυγίζει 82,5 κιλά.

Το βίντεο δείχνει τον Arya να αγωνίζεται για να εκτελέσει απλές εργασίες, όπως να σηκωθεί και να καθίσει, και να χτυπήσει έναν σάκο του μποξ.

Ο 49χρονος Ade δήλωσε: «Τον στηρίζω μόνο. Του αρέσουν τα αθλήματα. Όταν ήταν ακόμα πολύ παχύς, του άρεσε το ποδόσφαιρο. Το είδος της υποστήριξης που μπορώ να του δώσω είναι να μοιραστώ με τους γονείς του τη σημασία της διατήρησης μιας καλής διατροφής και το κίνητρό τους να στηρίξουν τον Arya.

«Ο Arya α είναι πλέον σύμβολο ελπίδας. Οι άνθρωποι λένε τώρα: Ακόμη και ο Arya μπόρεσε να χάσει βάρος, οπότε γιατί δεν μπορώ εγώ;», πρόσθεσε.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button