ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εκπροσώπηση από τους Γαργαλιάνους… και στη Βοσνία στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας!

 

0


Ο Διονύσιος Μπουλουλής, από τους Γαργαλιάνους, ήταν ανάμεσα στους  40 θαρραλέους Έλληνες φιλάθλους του Γαλανόλευκου Φάρου που φιλοξενήθηκαν στην κερκίδα του “Bilino Polje Stadium” στη Ζένιτσα.

Ατμόσφαιρα ντέρμπι έζησαν οι λιγοστοί Έλληνες φίλαθλοι στο σπουδαίο παιχνίδι της Εθνικής με την Βοσνία στη Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Έλληνες φίλαθλοι βρίσκονταν κυριολεκτικά σε ένα κλουβί, ενώ ένας εξ αυτών δέχθηκε και επίθεση από Βόσνιους αστυνομικούς.

Εκεί βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της Αρτοποιίας Μπουλουλή, Διονύσιος Μπουλουλής, ο οποίος είναι ένθερμος οπαδός της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα, όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ταξιδεύει να δει από κοντά την επίσημη αγαπημένη της Ελλάδας, τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων!

Άπαντες επέστρεψαν με το πούλμαν στο Βελιγράδι αργά το βράδυ μετά το φινάλε της αναμέτρησης και από ‘κει πίσω στις βάσεις τους. Πάλι καλά που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο και δεν υπήρξαν ακόμη πιο άσχημα περιστατικά. Δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει τελείως η κατάσταση και να γίνουν χειρότερα γεγονότα.

1

2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button