Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για το φωτισμό του Κάστρου Μεθώνης

Η εκστρατεία συλλογής υπογραφών για το φωτισμό του Κάστρου Μεθώνης, από το Σύλλογο Φίλων του Κάστρου Μεθώνης θα συνεχιστεί μέχρι και τις 30 Νοεμβριου, σύμφωνα με ενημέρωση του Δ.Σ.

Ειδικότερα, το Δ.Σ. απευθύνει το εξής κάλεσμα:

“Αγαπητά μέλη και φίλοι, δυστυχώς βιώνουμε για δεύτερη φορά την απαγόρευση κυκλοφορίας (lockdown) στη χώρα μας από την πανδημία που σαρώνει πάλι όλο τον κόσμο.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους να έχουν υγεία. Τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης, διατηρούμε την την αισιοδοξία μας και προγραμματίζουμε τις μελλοντικές μας δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογής υπογραφών διότι όσες περισσότερες υπογραφές συγκεντρώσουμε τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι η παρέμβασή μας προς τους αρμόδιους.

Η παρέμβαση θα γίνει αρχές Δεκεμβρίου σε διάφορα επίπεδα (αρμόδιες υπηρεσίες, τοπική αυτοδιοίκηση, τύπος κλπ). Αν το κάστρο είναι σκοτεινό το 2021 το ηθικό και πολιτικό κόστος όσων αδρανήσουν θα είναι πολύ μεγάλο. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων σας ώστε ο αριθμός των υπογραφών να είναι όσο γίνεται μεγαλύτερος ώστε να μη μπορεί να αγνοηθεί. Μπορείτε να βοηθήσετε με δύο τρόπους: 1.

Να κατεβάσατε την επισυναπτόμενη φόρμα συλλογής υπογραφών, να απευθυνθείτε στους γνωστούς σας για να υπογράψουν και να στείλετε την συμπληρωμένη φόρμα στο info@methoni-castle.gr.

2. Να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@methoni-castle.gr με κείμενο “Προσυπογράφω τη “Διαμαρτυρία – αίτημα” των συλλόγων της Μεθώνης και το ονοματεπώνυμό σας. Διαθέτοντας λίγο χρόνο θα βοηθήσετε σημαντικά την προσπάθειά μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button