Κόσμος

Εκτελεστής ντυμένος κούριερ τραυματίζει το θύμα του με τόξο κρυμμένο σε κουτί

Η γυναίκα θα αναρρώνει μια ζωή από τα τραύματα

Ένας άνδρας φορώντας λευκά χτυπάει το κουδούνι του θύματος, παριστάνοντας τον κούριερ και έχοντας στα χέρια του μια κούτα.

Η γυναίκα ανοίγει την πόρτα για να πάρει το δέμα και δέχεται επίθεση από ένα βέλος στο στήθος της και πέφτει αιμόφυρτη κάτω, σπρώχνοντας όμως την πόρτα για να κλείσει.

Ο εκτελεστής πιστεύοντας πως έχει πετύχει τον σκοπό του έφυγε από το σημείο.

Η σκηνή αυτή έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στον Καναδά, και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Μισισάουγκα, βόρεια του Τορόντο.

Οι τοπικές αρχές δημοσίευσαν το βίντεο και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης για να εντοπιστεί ο εκτελεστής που παραμένει μέχρι τώρα ελεύθερος. Η γυναίκα που έπεσε θύμα της «πολύ στοχευμένης επίθεσης», αν και βαριά τραυματισμένη κατάφερε να καλέσει ασθενοφόρο πριν λιποθυμήσει, κάτι που βοήθησε στο να σωθεί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ωστόσο ότι το βέλος, και η αιμορραγία, έβλαψαν πολλά ζωτικά όργανα της γυναίκας, που θα αναρρώνει για μια ολόκληρη ζωή.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο είναι πληρωμένος δολοφόνος, που επιτέθηκε στη γυναίκα κατόπιν εντολής ενός άλλου προσώπου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button