Τοπικά Νέα

Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση στις λαϊκές αγορές της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων [εικόνες]

Τηρώντας τις προβλεπόμενες προφυλάξεις που προβλέπονται, όσον αφορά την απόσταση των πάγκων, και έχουν γνωστοποιηθεί εκ μέρους του Δήμου λειτούργησαν οι λαϊκές αγορές της Τριφυλίας.

Σάββατο του Λαζάρου σήμερα, και ο κόσμος βγήκε να κάνει τα ψώνια του εν όψει Μεγάλης Εβδομάδας, η κίνηση στις λαϊκές αγορές της Τριφυλίας δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση αυτή προηγούμενων ετών. Αυξημένη κίνηση πάντως παρατηρήθηκε το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά των Γαργαλιάνων, ενώ ελαφρώς αυξημένη ήταν η κίνηση στη λαϊκή αγορά της Κυπαρισσίας.

Να σημειωθεί, ότι αύριο θα λειτουργήσει κανονικά το παζάρι στο Κοπανάκι, ενώ τόσο αυτό όσο και οι λαϊκές αγορές της Τριφυλίας θα συνεχίσουν να γίνονται με αυστηρά μέτρα και σύμφωνα με τις οδηγίες για την προστασία από τον κορονοϊό. Επίσης οι συμμετέχοντες παραγωγοί στις λαϊκές αγορές θα ενημερώνονται από το δήμο για το ποιοι μπορούν κάθε φορά να συμμετέχουν.

Δείτε εικόνες από τους Γαργαλιάνους:

Δείτε εικόνες από την Κυπαρισσία:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button