Κόσμος

Ελβετία – Με ήχο βελάσματος προβάτου οι σειρήνες για τις έκτακτες ανάγκες

Έναν διαφορετικό ήχο αποφάσισαν να βάλουν οι Ελβετοί στις σειρήνες για τις έκτακτες ανάγκες. Ποιος είναι αυτός; Το βέλασμα ενός προβάτου.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να ειδοποιούν τους πολίτες για καταστάσεις, όπως lockdown και πλημμύρες.

Σε ένα έξυπνο βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν πως κάνουν το πρόβατο – εκφωνητή να βελάζει μπροστά στο μικρόφωνο. Όταν οι κάτοικοι ακούσουν το τεχνικά επεξεργασμένο βέλασμα, πρέπει να ανοίξουν το ραδιόφωνο, να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να ενημερώσουν τους γείτονές τους.

Την ίδια ώρα, στην Αυστραλία οι άνθρωποι που τραγουδούν από τα μπαλκόνια είναι εποχικοί εργάτες από την Σαμόα και βρίσκονται σε καραντίνα επειδή μόλις έφτασαν στην Αυστραλία από τη χώρα τους.

Τραγουδούν από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου τους έναν ύμνο της Σαμόα που είναι μία έκφραση ευγνωμοσύνης για όσα μπορούν να δουν τα μάτια σου. Εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις αυστραλιανές Αρχές που τους φιλοξενούν. Οι εποχικοί εργάτες από τη Σαμόα θα εργαστούν σε αγροκτήματα και κρεοπωλεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button