ΑγροτικάΤοπικά Νέα

Ελιές: Ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνει απλά καταγράφει… Αναζητούνται αποζημιώσεις από άλλα προγράμματα

Ήρθαν, είδαν, αποτύπωσαν και πλέον στο περίμενε και άμα… η υπόθεση αποζημιώσεων για την ελαιοκαλλιέργεια, μια και από τον ΕΛΓΑ – τον οποίο πληρώνουν οι παραγωγοί ως ασφαλιστικό οργανισμό – δεν προβλέπεται κάλυψη! Αυτό είναι το νέο από την σημερινή συνέντευξη στην Π.Ε. Μεσσηνίας και αποδεικνύει το πόσο αναγκαιότητα υπάρχει για την αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Η ζημιά στην καρπόδεση φυσικά υπάρχει, το πόσο και πως θα επηρεάσει μένει να αποτυπωθεί τις επόμενες 10 ημέρες, ωστόσο οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ αποκάλυψαν πως… οκ θα συνταχθεί ο φάκελλος και θα ψάξετε από αλλού να βρείτε λεφτά μια και από τον Οργανισμό μας, δεν κάνει… λαμβάνει για αυτή την περίπτωση!

Έτσι, πλέον, και από την Π.Ε. Μεσσηνίας με φόντο και τις δηλώσεις Αναστασόπουλου και από την πολιτική πλευρά παρών ήταν και ο Βουλευτής Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς στοιχειοθετείται φάκελος για να αναζητηθούν αποζημιώσεις από άλλα προγράμματα.

Περισσότερα στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης BEST

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button