Αθλητικά

Ελλάδα – Β. Ιρλανδία: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα για το Nations League

Έτοιμη για τον τελευταίο της αγώνα στην φετινή έκδοση του UEFA Natiions League είναι η Εθνική Ελλάδος, η οποία υποδέχεται απόψε (27/9) την Βόρεια Ιρλανδία, με την «γαλανόλευκη» να έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ γνωρίζει ότι θα προβιβαστεί στην League B, όπως επίσης και ότι η Β. Ιρλανδία εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αγώνα καθώς «παίζει» την παραμονή της στην League C.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» της Ριζούπολης, με την σέντρα να γίνεται στις 21:45, ενώ τα κανάλια που θα μεταδώσουν την αναμέτρηση είναι τα: Novasports 1 και Alpha.

Η βαθμολογία του ομίλου, με 5 από τους 6 αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί:

Ελλάδα 12

Κόσοβο 6

Κύπρος 5

Βόρεια Ιρλανδία 5

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Γκουστάβο Πογέτ, τόνισε: «Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον όμιλο και τα καταφέραμε. Εάν δεν τον είχαμε πετύχει θα μπορούσαμε να ήμασταν δραματικοί. Δεύτερον έχουμε δεχτεί δύο γκολ σε επτά παιχνίδια και έχουμε χάσει δύο ματς, απίστευτο. Τρίτον η θέση του σέντερ φορ είναι ένα πρόβλημα που αφορά την Ελλάδα. Δεν είναι μόνο της στιγμής. Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς να είναι διαθέσιμοι και να είναι σε τοπ φόρμα γιατί είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε. Μου άρεσε το ρίσκο που πήραν παρά την δύσκολη θέση. Αν το επαναλάβουν θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φάσεις και γκολ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button